Liście kwaszonej kapusty, kapusta w główkach 600 gram Powiększ do pełnego rozmiaru

Liście kwaszonej kapusty, kapusta w główkach 600 gram

KK

Produkt niesłychanie poszukiwany, sprawdzi się w każdej kuchni, w której gotuje się kapustę faszerowaną czy też "gołąbki". W kuchni polskiej używa się do tego celu kapusty świeżej, na południu kapusty kwaszonej w całych liściach.

Plusem jest to, że wystarczy wyjąć ze foli duże liście, przepłukać je wodą, nafaszerować, i gotować/zapiekać. Sprawdzą się zarówno w kuchni wegetariańskiej jak i mięsnej.

W woreczku znajdziecie 7 - 8 liści kapusty.

Skład: kapusta, woda, ocet, sól kuchenna, sacharynian sodu, przyprawy, benzoesan sodu, kwasek cytrynowy

Termin przydatności: minimum miesiąc od daty zakupu

Przechowywanie:  po otwarciu w lodówce

Waga: 600 gram